Välkommen till min blogg

Äntligen har jag skaffat mig en blogg! Mitt namn är Orwell och jag har länge funderat på om jag inte borde skaffa mig en plats för att skriva av mig kring mina intressen.

Ett intresse är givetvis just att skriva, vilket jag har gjort egentligen hela mitt liv. Författarambitionerna har jag inte lagt på hyllan, men än så länge har det inte blivit mer än några utkast som mest samlar damm i byrålådorna. Men en dag ska det bli en bok, det lovar jag (kanske)!

Jag kallar bloggen för Lex Orwell, eftersom det är Orwells lag eller i alla fall mina åsikter som gäller här. Jag kommer utöver litterära ambitioner även att skriva om mina andra intressen, som inredning, shopping och resor.

Hoppas ni tycker att min blogg kommer ge er något!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *