Välj badrumsmatta – bästa tipsen 2021

När du kliver ut ur duschen eller badkaret är det bra att ha en absorberande matta för att torka fötterna. Och utan en, är chansen stor att du kommer att få golvet blött och halt. En badrumsmatta är mer än bara vattenabsorbenter – de ger bra komfort och dämpning till dina fötter och ger stil till dina badrum.

Badrumsmattor finns i olika stilar, material, texturer och ytbehandlingar. Fortsätt läsa eftersom vi listar de bästa i det här inlägget.

Badrumsmatta i plysch

En halkfri badrumsmatta gjord av plysch mikrofiber, som är absorberande, tjock och fluffig. Den mjuka och bekväma konsistensen slappnar av dina fötter och skyddar dem från det kalla golvet. Tål maskintvätt och kan snabbt torkas i solen. Mattan finns i olika färger för att förhöja skönheten i badrummet.

Badrumsmatta med halkskydd i TPR
En mjuka matta absorberar snabbt vatten och har en halkfri gummibaksida. Det tåliga TPR-materialet är tillräckligt tungt för att hålla mattan på plats. De finns i olika färger och utföranden, perfekt för vardagsrum, sovrum, dörröppningar och kök.

Badrumsmatta i chenillemikrofibrer

Superabsorberande och mjuk. Materialet fångar in vatten och håller badrumsgolvet torrt och rent. Dessa mattor är lämpliga för torra golv och ger ett perfekt grepp. Du kan använda dessa mattor i köket, badkaret, duschen eller under handfatet i badrummet.

Badrumsmatta i polyestermikrofibern

Den vattenabsorberande polyestermikrofibern ger den en lurvig och mjuk konsistens. Mattan är maskintvättbar och kan torka snabbt.

Badrumsmatta i microfiber

Lyxiga badrumsmatta av mjuk och fluffig mikrofiber. Fibrerna med hög densitet gör mattan tung och robust. Finns i olika färger, lämpliga för alla golv, som kakel eller trä.

Badrumsmatta med memory foam

En matta med en extra tjock kudde gjord av memory foam i mitten och mikrofiber på toppen. Den kan snabbt absorbera vatten och fånga upp fukt, vilket håller badrumsgolvet rent och torrt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *